Tuesday, December 8, 2009

Akhirnya...complete


Ahad (6 Dis 2009) - ari ni nmpknyer ibu bwk irsyad p kenduri lagi (best fren ibu masa kat UM dulu...n until now)....

Imbasan dulu-dulu

Ibu nk story skit...dulu masa kat UM-Fakulti Alam Bina..FAB (2002-2005), ibu rapat ngan 4 lg mber ni...kira berlima la (geng kelisa....coz mber ibu...shu ni guna keta kelisa..n dier satu2 antara berlima yang ader keta masa ibu tgh belajar kat FAB...so maner yang kitorg p...p lima2 la...seronok sgt if imbas n kenang masa study dulu)....n now masing2 dh wat hal sendiri..masing2 dh ader komitment....ngan keja...ngan family..n Alhamdulillah semuanyer dh punya family masing2....just 4 sharing...hehehe
  
1) Shu....wedding on July 2006...cik abngnyer kenal masa kecik2 time skolah rendah dulu....n now dh dikurnia sorg puteri comel n sorg putera yang hencem
2) Lila...wedding on May 2007...cik abngnyer kenal masa study during matrik dulu...n now dh dpt 2 org puteri comel gak (but yang new baby ibu lum visit lagi...hehehe)
3) Ibu...wedding on May 2007 gak...papa ibu kena time masa study kat UM la....n now ibu dikurniakan sory putera hencem....irsyad la...
4) Pinat...wedding on Dec 2007 - cik abangnyer pun kenal dh lama...masa study sekolah menengah dulu...n now dh dikurniakan sorg putera yang hencem
5)Jihan....wedding on Dec 2009....kenduri baru last week...n yang ni lain dr yang lain coz cik abangnyer kenal masa keja gomen skrg....so her son mest la lum lagi...hehehe

n Alhamdulillah coz semua mber ibu ni. ibu sempat attend wedding diorang....n yang last ari tu aunty jihan la...but during kenduri aunty jihan ibu just leh jmpe aunty shu je(aunty lila tgh berpantang 2nd baby...aunty pinat lak tak dpt dtg coz her son tgh demam...huhu)....tgh smbang ngan aunty shu...sempat berseloroh...akhirnya geng kelisa dh complete punya teman hidup masing...punya komitmen masing2.... n yang pasti aunty jihan tak sempt mengejar aunty shu...hehehe...anyway Selamat Pengantin Baru buat Aunty Jihan n Uncle Azhar....Semoga bahagia hingga ke akhir hayat....Amin


with aunty shu, aunty kamariah n pasangan masing2



with aunty bai n aunty yat......member UM gak


with aunty sarah n aunty bai


Pengantin baru smpi....aunty jihan n uncle azhar

2 comments:

maryamjannah said...

hai syima...hahahaha sib baik takde citer pasal akak senior garang masa kat fac alam bina tu, neway sonok kan time tu, kami pun ada geng,geng kancil merah abang harith,hahahahaha,so singgah la blog anak akak, boleh keep in touch.k kim salam irsyad k,lain kali kita gathering,janji akak tak garang2 lagi.hahahahaha

Nur Hasyimah Mahasan said...

akak garang pun janji hati baik nyer...hehehe