Thursday, February 17, 2011

Regular Check Up (32 Weeks)

Ari ni masuk opis lambt lagik coz kena p check up lagi...mujur terperasan semalam masa tgk appointment date...coz ingatkn next week appointment..tgk2 ari ni...n today check up lambt skit coz dlm schedule kena kul 8.30pagi,....biasa kul 7.30 pagi...so biasa la mest kena dahulukan yg awal....n mujur tak lama sgt menunggu..kul 10pagi done check up....

Nampaknyer check up kali ni sepertimana yg lepas...wpun tak scan (coz wat kat klinik kerajaan so just scan jantung baby) but nmpaknyer baby masih aktif bergerak...n nurse gtau kepala baby masih kat atas lagi...last scan masa kat HUKM pun kepala masih di atas....diorg pesan jangan wat aper2 samada urut or anything coz baby masih boleh berpusing2 lagi...lagipun kata doktor masih banyak ruang ntk baby pusing2...another scan at HUKM almost next month n masa tu dh 37 weeks n hopefully kepala baby dh berada pada kedudukan yg betul la....yang pasti setakat ni keadaan baby n ibu dalam keadaan shat...aku bersyukur pada-Mu Ya Allah kerana memberi kemudahan n kekuatan kepadaku sehingga kini..moga segalanya akan terus dipermudahkan oleh-NYA...

diriku yg semakin bom bom...hehehe

10 comments:

axelida said...

Aminn.. semoga dipermudahkan segala-galanya... pushhhh hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

tq so much..Aminn

Suliana said...

semoga dipermudahkan.. letak la gmbr mak yong :-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Amin...gambar???ops cam malu lak coz dh bom bom..hehehe

Nurshuhada Zainon said...

tembom tu la the beauty of pregnancy.

Nur Hasyimah Mahasan said...

yup betul tu shu..beauty for husband..ahaks

Nurshuhada Zainon said...

ops... tu cerita dalam kelambu... kihkih.

Nur Hasyimah Mahasan said...

ha ha ha...

Suliana said...

perut je naik, muka menten je tak naik kan?? :-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

ye ke tang muka tak naik..ntah ler...hehehe