Tuesday, October 11, 2011

Penangan Angry Bird

Alhamdulillah baru pas lunch..menaip smbil bersandar di kerusi..tulis je aper yg terlintas di pikiranku...belek2 gambor nmpk lak koleksi terbaru anak bujangku...sepertimana aku riuhkan dlm fesbuk ku irsyad ni antra kegemaran dier adalah kumpul koleksi game angry bird..u ols tau ke game aper itu???mest la tau kan..but diriku tak layan sgt pun...irsyad yg suker layan...sifu dier adalah pak sedara dier la aka ayah chik dier ler...actually dh lamer game ni..n now irsyad cam dh kureng dh..maybe dh bosan kot..now suker layan game online dah...yg past dh pandai cari sendr dh game online tu....bukan saje pandai carik but nak on off pc/laptop pun dh terror dh...huhu

jom layan koleksi yg irsyad ader about angry bird ni..

ni antara 1st collection..buku (colour n sticker) n jigsaw puzzle
ni dh banyak skit....yg tengah2 tu set game (my sis) yg adiahkan...n yg paling depan tu kalu tekan2 bunyi la...
habis tv umahku ditampal nyer..huhu
ni latest collection..baru beli ari ahad ari tu...
Itu la setakat yg irsyad kumpulkan...bukan saje mainan but collection baju pun dh ader dh...huhu

p/s : to kak azlida n kak bell; say sory coz mainan yg mintak diriku beli dh habis rupernya..limited edition..huhu


12 comments:

Suliana said...

aqil tak pandai main lagi game2 ni.. klu pandai nnti, haru la kena layan je duk dpan laptop.. huhu

Nur Hasyimah Mahasan said...

tul tu sue...irsyad ni jap je nk org layan..selebihnyer dier main sndr ler...

LidaRahim said...

X per u... dpt tabung pon ok gak.

Wahhh tv dah jd angry bird lor haha

Nur Hasyimah Mahasan said...

ok..nant kiter tgk ek kak LR..
memng pun dh jadi aper ntah background tv umah i tu..n if bunyi slow tu dh tau la nape...speaker dh ditutup ngan angry bird,..haha

fiza arshad said...

comey irsyad decorate kt tv tu ehhehe..fiza tak tau game ni hehehehe jakun jap :)

Nur Hasyimah Mahasan said...

fiza; tu deco by irsyad la..huhu...nk marah pun bukan ambik kisah..n syim pun tak layan pun game ni...irsyad n abah dier suker la

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

syim, tolong belikan puzzle ek..tak dapat patung, dpt puzzle pun jd la... eh, kat sogo ada bag angry bird tau..bag skolah..ori punyerr

Nur Hasyimah Mahasan said...

ok..nant syim belikan ek..bag angry bird??jenis kain cmne?coz kat kedai kat umah pun ader gak..brape ek kat sogo??

Nurshuhada Zainon said...

laaa peminat angry bird keeee...

Nur Hasyimah Mahasan said...

memng shu..fanatik sgt kat angry bird...

shark said...

hai..salam perkenalan dari saya,saya rasa awak ni pun kawan mazlina,which is maz pun kawan saya mase stadi master di UITM :)

Nur Hasyimah Mahasan said...

hai shark..salam perkenalan gak dr saya...ha ah....saya kenal dier masa kat UM