Tuesday, February 9, 2010

Happy Besday...Happy Besday...

Dh besar2 pun still smbut besday ke???Bagi aku sambut atau tak takde la kisah sangat...but yang the most important is ader insan2 yang remember tarikh besdayku....especially insan istimewaku..sape lagi if bukan my loving husband la...hehehe

Besday aku kali ni agak bertuah gak la coz kena lak ari ahad....so my hubby ader masa ngan diriku n my son...pagi2 kuar p breakfast kat restoran nasi kandar (perkara yang sememangnya jarang kitorg buat..if nk breakfast pun kat umah je...but coz pagi ni kebetulan my husband nk p servis kereta coz this week nk balik kg...cuti sempena raya cina...n coz ader majlis pertunangan my cousin)....pagi2 lagi ngan bersemangtnya turun nk p servis kereta...tup tup my wira ku tak nk hidup la...huhuhu...maner nk idup if dh 3 week tak start...coz diriku p keja pun my hubby yang hantar n guna pun keta opis nyer...so biasanya my wira start n bawak jalan2 pun ari mnggu ku...but kitorg ni jenis yang mals nk bawak wira....sayang minyak ler...coz kuar ari mnggu pun guna keta opis my husband gak...minyak free je...hehehe...so nk tak nk coz nk bawak p servis kena guna jumper...mujur boleh on...biasa la lama dh tak start so battery pun weak la...hehehe

Tgahri ni time to me lak...my hubby blanja diriku pizza smpena my besday...hehehe..n we invite gak my sisters...so we decide nyum nyum pizza kat midvalley...Alhamdulillah senang gak la cari parking wpun ari ahad n nk rayer cina....n smpi2 je terus leh masuk pizza..wpun agak sesak but for birthday girl still ader tempt lagi...hehehe

my sister tanya where my besday cake?aa lak..apsl kali ni aku tak disponsor ngan kek???huhuhu..aku gak yang tak nk...hehehe..yang penting HAPPY BESDAY TO ME!!!!

Hadiah from my loving husband???aper ek....hehehe..yang pasti dier bg aku angpow untuk bayar tudung yang aku beli ngan my opis mate...hutang lagi....hehehe...tq so much cayangku

Sementara tggu order smpi

Lapar ek???my sisters (kak nora n sis ana)

nyum nyum!!! spageti n kepak ayam smpi dulu

nmpaknyer dh kenyang...main menu baru smpi


3 comments:

Ilhamny.com said...

hepy besday syimah..hope happily evar afterr..muahhh..

Suliana said...

sama bulan ngan su!! heppy bday to you..abe kasi hadiah gapo??hehe.. ye ke syimah tak kisah?? bagus la kalau mcm tu.. kalau su, kisah juga la..sampai gaduh2 sebab tak kasi hadiah..buat penat jek gaduh, bukan dapat pun..kadang2 dpt, kadang tak..hehe..

Nur Hasyimah Mahasan said...

Bell..tq so much
Su..ye ke?su brape ari bulan?so far if kek tu tak kisah...yg penting dier ingat...hadiah ek?aper ye?hehehe