Tuesday, October 26, 2010

Weekend Updated 2

Hi fren..jmpe lain di lunch hour..wat pe tu,..berblog or berfb..or sibuk memanjang je..cam leh percaya..nmpak je menghadap pc kan..but korang je la yg tau aper yg korg wat kan....nk cerita kali ni just smbung dr episod semalam la..citer pasal ari ahad plak...bz plak di hari minggu ni...event yg tak dirancang pun...

Sabtu terima msg from my cousin nk mntak tolong hntr kat stesen bas pekeliling..nk naik bas ke raub...umah mak sedara dier....but b4 tu my sis plak mintak tolong p opis dier kat ampang coz nk ambik barang lak...so kul 9 dh kuar umah...pas ambik barang p plak ambik my cousin hantr p pekeliling...smpi dlm kul 10.30...tket lum beli lagi..pusing punya pusing kul 12 je paling awal...my cousin ni baru je kat KL..keja kat nursery..but baru sebulan kot..dh nk balik lak...so disebabkn dier tak tau selok belok KL ni..kitorg tnggu la smpi dier naik baik..isi la perut dulu coz just minum je kat umah..smntara nk tggu kul 12..pas settle hntr akak kat pantai dalam n..yezza time to rest...petang ader lak hal lain....diriku n irsyad bukan main lena lagi...

Dlam kul 3pm siap2 kn diri coz ader jmputan dr bestfren my husband....sempena pembukaan  cawangan  baru spa milik familinyer..so ader la wat makan2 smbil boleh wat spa percuma....spa diorg ni menggunakan wap....so teruja gak la nk cuba coz boleh gak melancarkan peredaran darah n son on...but nmpaknyer langkah kiri diriku coz tidak sesuai untuk yg sedang pregnant...melepas la...so bagi chance kat husband je la...boleh tahan ramai gak la yg mencuba..free kan..saper tak nk kn...nmpaknyer kena tggu pas bersalin la baru leh wat..hehehe

Proses wap ambik masa dlm 45 minit...bukan main berpeluh...lenjun gak bajunyer...sementara diriku perlu mengawasi irsyad yg asyik nk join skali..hehehe
Yang cawangan baru ni bertempat di Seksyen 24, Shah Alam...sesiapa yang berminat boleh layari laman webnyer di http://maispa.webs.com/

ni la herba yang akan dimasukkan dalam kayu tu untuk wap nant

box kayu cedar, mesin n tempat letak kaki

set lengkap..but tak tau plak harganyer..yg pasti leh tahan gak la


2 comments:

axelida said...

wah kaki jerlah yg panas centuh ek? hehe i pon gerun nak try kalu centu.. hehehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu la..tu yg husband i terkinja2 masa mula2 tu..panas katakan...but dh lama ok la...