Monday, November 15, 2010

Opis yg sunyi

Isnin sememangnya hari yg kurang bersemangat ntk p keja...maner tak nyer setelah bergumbira di ari minggu bersama families sudah pastinyer berat nk p opis...but terpaksa gagahkan jugak la...ari ni pun aku kuatkn semangt drive p opis..tgh drive dpt msg from my immediate bos..EL la plak...suker ke aku ngan msg tu???biasa nyer kalu bos takde mesti suker kan...but tidak ntk kali ni....ader yg nk diskus ngan bos..nmpknyer tak menjadi ler...dh ler bermula esok aku dh cuti...next week baru masuk opis....mujur ler tak urgent...

smpi2 opis...kosong n sunyi nyer kat opis ni..maner sumer p?yg pasti my partitionmate dh start cuti raya...n beberapa geng 41 p BTN lak...ruper2nyer anak buah aku pun takde ari ni..ader seminar lak kat ampang....5 orang lak tu yg p...tggu punya tggu hanya aku n my klik je yg ader kat area 41...sepatutnya ader lagi 2 org..but tak tau kemana menghilang...memang betul2 kosong n sunyi la opis ari ni....nmpaknyer bertambh bosan la diriku...kena plan nk p maner ari ni..isi masa supaya tak sunyi sgt...keja ader but cam kureng semangt nk wat...huhuhu....

kalu tau cam gini baik dok lepak2 kat umah ngan irsyad..hilang la bosannya...layan pic irsyad ler kejap

new collection....beg ultraman la plak....

tgh mengkaji pistol baru....

irsyad like this....melayang plak duit ibu 10 hengget

masa yg ditunggu2...ronda2 ngan motor la abah!!!!

i'm the encem boy....

7 comments:

Suliana said...

beria zaki kata byk keje hri ni. klu tahu, ajak cuti sama.. hehe.. slmt raya haji..

Nur Hasyimah Mahasan said...

dier memang ader keja pun..kan last week dh tak masuk opis..but tup2 bos kami lak cuti...

angah said...

uit2.. 2org yg menghilang tu aku la yek.. hi3x diriku menghilang pg td bwk arissa g check up..

huwawawawa mmg snyap sunyi tol opes.. kdgran soghe makcik je hr ni hu3x

Nur Hasyimah Mahasan said...

pagi td tak tau dirimu bawak arissa check up...wpun sunyi di opis ni..kedengaran gak bunyi 'bising' itu..hehehe

axelida said...

ehem ehem.. kim slm kat partitionmate u tu... rasanya2 dia org plg awal blk & plg lewat masok tu... sbb maybe Isnin dia amek EL... Sabtu ada kenduri, Ahad baru balik, so Isnin rehat2 kan diri lor...

salam aidil adha

SiNoMoSa said...

Irsyad suka senyum camtu eks..comey mata tertutup mulut je bukak hehe

Salam Aidil-adha Syima + Famili..

Nur Hasyimah Mahasan said...

patut la tak smpi2 my partitionmate ni...EL rupernya...

syima; irsyad memang kalu suruh senyum camtu la gaya dier..bajet encem la tu...salam aidiladha gak