Tuesday, February 28, 2012

After abang adik plak

Nmpknyer last week minggu yg meresahkn diriku....coz anak bujangku demam..dari selasa demam on off...but still p skool lg but khamis terpaksa half day coz demamnyer tak ok2...so bwk p klinik...jumaat pun x p skool but diriku tumpang umah ngasuh lamanya yg ngasuh irdina skrg ni...wpun dier x brape nk stay coz dah lama x stay kan but pas diriku tggal tu jap je la dier nangis...irsyad kali ni demamnyer pg ok lagi but petang mula la panas....smpi la ari mnggu still on off...

Dh nama adik beradik kan so berjangkit la...so sabtu petang lil irdina plak dh suam2 badannya...tambah risau coz tdo mlm nangis2...ahad bawak p klinik ngan irsyad skali...n dr gtau if irsyad still x baik on selasa kena check darah...huhu...n sama gak ngan irdina...Alhamdulillah irsyad dh ok dh semalam

But irdina tambah x ok ahad petg tu...tdo asyik terkejut n nangis kuat sgt mcm takutkn something coz masa nangis dier nk peluk kuat2...so mlm bawak p umah makcik yg ngasuh suggest....bukn kata nk percaya ngan benda2 karut but biasa la budak kecik kan...tambah2 tgh x shat....kitorg ni bukn tau nk wat cmne...so mintak la pendapat org tua2....Alhamdulillah ngan izin Allah start mlm td irdina dh ok...wpun badan still suam2 but dh boleh tdo lena....n x nangis dah...

N nmpknyer mlm ni dh mkin ok...n hopefully my kids sentiasa shat dan dilindungi Allah...Amin


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

Suliana said...

kesiannya.. aisyah pun selsema ni, merengek je. tadi dah buat stim kat hidung dia, ada la kuar sikit hingus yg tersumbat tu.. kesian baby kalau tak sihat..

maszmadi said...

kalu anak2 x sihat, risau sgt2 kan.. semoga abang n adik cepat sembuh.. k

Nur Hasyimah Mahasan said...

sue n maszmadi ; tul tu...ni pun dh lega coz irdina n irsyad dh baik demam..but still ader selesema lagi...n tq all

Nur Hasyimah Mahasan said...
This comment has been removed by the author.