Thursday, October 18, 2012

Tahniah Frens

Assalamualaikum

2 ari ni berturut dapat news my frens baru dapat new baby...hepy sangat dengar....n mest comelkan bb diorg kan....semua bb mest la comel kan...rindu sgt2 melahirkan irsyad n irdina dulu...

1st dpt news from kawan husband (kawan universiti dulu - merangkap kawanku gak la) yang gtau wife dier yg selamat melahirkan anak ke-2 mereka ari selasa ari tu.....gigirl gak sama cam yg pertama....n yg 1st baru sebaya irdina...kira setahun lebey baru la....tak kisah la rapat pun kan...anak kan rezeki dari Allah...n Insya Allah this weekend kalu jadi nk p visit baby baru....tu pun tgk pada kesempatan la coz my bro dr kuantan nk mai umah weekend ni...So tahniah to Che We n her husband for 2nd baby...

2nd news la baru tau pagi ni...ni kawanku (kawan universiti gak merangkap my best fren masa kat kolej dulu smpi la sekarang)....so kawanku ni baru anak yg 1st la....lgpun dier memng kahwin lmbt skit la....so tahniah buat my dear fren Jihan Munira n husband atas kelahiran baby girl....n pagi tadi chat ngan sorg lagi my bestfren..Insya Allah after raya haji nk g visit new baby ni...

So selamat berpantang buat kawan2 yer....raya haji uols leh tgk je la yer kitorg makan....hehe..n Insya Allah ader rezeki kami sekeluarga nk g visit baby uols semua...

Disebabkan gambr2 new baby ni takde lagi..nak letak gambar diorg la...hehe

Ni putera sulungku...Muhammad Irsyad Nazmi..lahir 24/8/2008

Ni of coz puteri..Nur Irdina Alisha..lahir 13/4/2011
 

2 comments:

Suliana said...

ALHAMDULILLAH.. TAHNIAH... :-)

maszmadi said...

tahniah buat mereka.... windunyer nak ada baby..