Friday, April 16, 2010

Mandi Manda di Sungai Congkak

Dah lama rasernya tak p picnic...sejak lahirkan irsyad dh setahun lebih tak lepak2 kat air terjun kot...so last month (28 Mac) tercapai gak la angan2 nk bawak irsyad mandi sungai....actually no proper plan pun...tiba2 je ari ahad tu takde so we decide p mandi sungai....n kebetulan mlm sebelumnya junior my husband call ajak reunion team kompang 2nd college (UM) kat sungai congkak, Hulu Langat...but my husband tak bg persetujuan lagi coz irsyad tak brape shat sgt....so tak brani nk p masuk hutan ni...

Pagi 28/3...my husband p la 2nd college jmpe geng juniornya...n gtau maybe kitorg tak follow..but bila dier blik dekat kul 9pg...aku plak decide kita join diorg...n pagi ni irsyad pun dh sihat dh...so aper lagi siapkn aper yang patut..n kebetulan pg2 ni aku rajin lak..goreng bihun..so boleh makan2 nant...n padahal team kompang pun memng bawk makanan..siap ngan barbeque lagi...

so gerak dr umah dlm kul 9.30am..n smpi saner dlm kul 10 la..bukn jauh sgt pun...raser best sgt..n redup n sejuk...n irsyad bukan main suker lagi...so layan pic la ek yg menunjukkan keasyikan irsyad ni...hehehe

Gaya encem boy berjalan.....tgk la tangannyer...hehe

eeeiii sejuknyer air tu




lapar nyer anak ibu ni...

2 comments:

Ilhamny.com said...

kat mana sg. congkak nih..??

Nur Hasyimah Mahasan said...

Kak Linda..kat hulu langat...sungai congkak ni takde air terjun..for family sesuai la...