Tuesday, June 1, 2010

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan

Alhamdulillah syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi kerana masih memanjangkan jodohku dengan insan tersayang yang bergelar suamiku (Asri)...semalam (31st Mei 2010) genap 3 tahun usia perkahwinan kami...sepanjang 3 tahun ni pelbagai suka duka yang kami lalui n yang paling suker bila kami dikurniakan rezeki iaitu seorang anak lelaki (Muhammad Irsyad Nazmi Bin Mohd Asri).....




Tiada yang special pun untuk meraikan ulang tahun perkahwinan kami yg ke-3...dapat hadiah tak???aper yer???itu biar kami je la yang tau...hehehe...so malm td ingt nk masak but my husband plan nk makan2 kat luar je...tq cayang!!!so mlm tadi just p makan kat restoran kat area umah je...plan nk p makan steamboat pun restoran kat area umah je..but dh smpi tutup plak..huhuhu...so la restoran thai..namanyer 'Pormtip Thai BBQ Seafood Restaurant'...ni 1st time try n rasernyer memuaskan gak la...n harganya takde la melampau sgt... n bukan kami dinner bertiga but berlima (coz ngan 2 my bro...my youngest bro kebetulan besday dier ari ni..so kira blanja in advance la)

Lastly to my cayang husband (asri)...kasih n sayang diri ini tak mampu diluahkan dengan kata-kata...hanya Allah yang maha mengetahui n hanya dirimu yang mengetahui betapa diri ini menyayangi dan menyintaimu...thanks for everything terutama sabar je melayan karenahku yang kadang2 ntah ape2..hehehe...

Gambar tak clear coz guna handset n off kan flash


Menu : Seafood Tomyam, Butter Prawn, Pandan Chicken, Kailan, Somtan

Best gak tomyam puteh ni

Udang yang telah hampir licin..so nice

ni la my bro yang besdayner 1/6 tu


ni pun my bro gak....kedua bongsu


Bestnyer my son makan


6 comments:

Suliana said...

tahniah. dah 3 tahun dah :-) esok su plak..hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

ye ke?tarikh su sama ngan kenduri umah kiter...ijabkabul 31/5

Ilhamny.com said...

tahniah syimah..moga berkekalan sehingga ke akhir hayat...aminnnn

Nur Hasyimah Mahasan said...

tq akak..akak pun samer la

aku said...

Tahniah..... Semoga berkekalan...

axelida said...

wahh.. hampir nak sama ngan k.ida gak 1/6.. semoga berbahagia hingga hujung nyawa yek? thn dpn + lg sorang anggota kannn.. chaiyok2