Friday, December 3, 2010

Geram di pagi hari

Apsl tiba2 tajuk tu di pagi jumaat yang indah ni...kat saper lak aku geram ni...aper yg berlaku pagi ni???masa drive???of course aku tak geram drive skrg ni..jalan kan clear je...school holiday kn...kuar lewat skit pun still leh smpi b4 kul 8...

But pagi ni aku geram ngan pengarang jantung hatiku (irsyad la)....pagi ni perangai dier makin menjadi2...dh la mlm tdo asyik merengek je...penat sgt coz tdo dh la lmbt..asyik dok main je kejanyer...lompat saner lompat sini...tu yg tdo asyik terganggu je....

so pagi ni dier tak nk bangun lak..letih kot...takpe la..so rutin harian tak wat la (gosok gigi)....yg tu aku ok lagi....just basuh muka n tukar baju je.....but yg aku geram sgt dok merajuk n siap guling2 lagi...kebtulan aku sekat keinginan dier nk ngikut pak sedaranya (poksu) naik motor...actually adik aku baru smpi semalam (ader konvokesyen esok kat uitm)..so today nk p ambik jubah n raptai sekali....bila irsyad tgk poksu nyer siap2 nk kuar (dh tau dh nk naik motor)...nk ngikut la....bila tak bg hangin la dier....tu yg guling2 smbil nangis tu....n siap tak nk p umah ngasuh lagi......huhuhu

merajuk la konon (not latest pic)

i'm happy

5 comments:

axelida said...

hahaha biasalah tu bila angin kus kus datang...

Damya pagi td dah Abi dia ada dtg, x pandang dah mama dia... nak g keje pon x eran langsung.. hahahaha

Nur Hasyimah Mahasan said...

ibu dier hangin gak la...but still leh tahan..but abah dier memang biarkn je...

Suliana said...

cam tu style irsyad nangis guling2 eh?? hehe.. mcm2 gaya

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu arr gaya nyer kalu sekat angin dier...menjadi2 skrg ni

Ilhamny.com said...

linda pun ilham slalu buat angin kus2 gak..kalau mood dia ok, xpayah kejut, laju je dia bgn sengih..tp kalau xbaik, hishhhh sukar diungakapkan dgn kata2..