Sunday, December 5, 2010

I-CITY

Bersambung from last post...agenda kami setelah kepenatan di siang hari...mlmnya zass lagi ke shah alam...merealisasikan permintaan family my bro yg nk ke I-City...kami sebagai tuan rumah harus la memberikan layanan terbaik buat tetamu yg datang...lagipun kitorg yg dok KL ni pun tak pernah p I-City lagi...

plan nk kuar pas maghrib (but menjamu selera dirumahku...diriku masak ok buat tetamu tersayang)...but ding dong ding dong...pas isyak gak kuarnyer...smpi I-City area lebih kul 10 mlm (boleh tahan jammed gak la sabtu mlm tu..plus jammed kat tol...diriku walau ader smart tag terpaksa guna tunai gak coz kesian tetamu kami (my bro) yang tiada Touch n Go / Smart tag...dok pahang mana ader tol sumer tu)....smpi2 hujan lak tu...so mujur ader tempat berbumbung (ice room)...so nice n beautiful place...hujan dh reda dlm kul 11 lebih baru jalan2 kat luar...memang betullah org gtau I-City tu memng lampu je keseluruhannya....n very nice place to visit...makin larut malam makin ramai lak orang.....but irsyad wat perangai lak mlm ni..semua benda yg dilihat takut je (actually dier baru bangun tido..dr umah smpi la shah alam tertido..sedar2 kat I-City...tu yg manja terlebih tu)...pe pun we enjoy at I-City









Smpi umah dh kul 12 lebih dh...esok ader lagi plannyer..huhuhu...more pictures at http://picasaweb.google.com/shimzus/ICITY#

2 comments:

Ilhamny.com said...

aritu linda gi org terlalu ramai, sampai nmpk org jek..xnmpk dah lampu2 tu..menci..

Nur Hasyimah Mahasan said...

ooo...ari tu pun ramai gak org...kak bell boleh p lagi skali...tak rugi pun...hehehe