Thursday, March 4, 2010

Irsyad!!! Irsyad!!!

More story about my son...smlm baru seronok layan gambar2 n keletah my son ni...ari ni pun still nk layan picture nyer lagi...but!!!!!

Malam td terjadi la satu tragedi (1st time yang agak teruk la) kat irsyad...masa tu around kul 8mlm aku ngan irsyad ni dok lepak2 smbil tgk tv...n siapkan untuk dinner.....irsyad ni tengok seronok dok main2 kat depan tv...n tiba2 je bunyi sesuatu yang amat mengejutkan aku n my husband...bukan main kuat bunyinyer...rupanyer irsyad terhantuk kat kabinet tv...So dengan serta merta dier nangis la....but kejap je...pastu dier dh tak raser cam orang sakit dh...elok je main nyer plak....bila tanya saper yang buat...dia tunjuk la kabinet yang buat...hehehe...

n ni la kesan daripada sentakan tersebut....huhuhu


Ni pas cuci luka n letak minyak gamat...kasi luka tu tertutup dulu
  

Ni la budak lasak ni....sakit pun cam takde aper je


Ni gambar pagi td...nampaknyer luka tu dh kering

4 comments:

Suliana said...

siannye.. org kata myk gamat tu nanti nampak hitam parut dia..

Nur Hasyimah Mahasan said...

ha ah..dengar gak...but letak malm td je..ntuk cepat tutup luka...pagi ni dh tak letak minyak ubat lain lak...
pe pun yng pentg luka irsyad cepat sembuh

Ilhamny.com said...

alarr, nnti dah x mancung dah bdk encem nih...
xpe nnti cari minyak E3 dkt farmacy, anak lnda kena ekzos motor pun leh ilang parutnya..

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu lar..hehehe..
ok tq kak linda..nant kta beli..
lagi ganas anak aka..rempit ke kena ekzos