Wednesday, March 3, 2010

Layan pics from irsyad

Malasnyer nk update skrg ni...coz buntu idea plak...tambah2 ngan keja kat opis yang ntah ape2...but belek2 my phone jmpe la gambar2 latest my son (irsyad)...irsyad skrg ni memang suka posing...tambah2 bila ader baju baru...mula la nk ditayang nyer...n dier pun cam tau je baju yang dipakai tu either baru or lama...coz if baru mula la p tepi dinding or panjat kerusi nk posing coz nk suruh snap a pic...so layan la gelagat my son ni...hehehe


Ni melaram ngan baju tido baru...beli masa balik kg ari tu kat Pengkalan Kubur
tengok la kakinyer tu...amboi!!!!


ni pun sama gak..baju bola lagi (Man City)...pun beli kat Pengkalan Kubur


Ni bukan nk tunjuk baru baru....but new picture tgh seronok main kat taman ari mnggu (ahad)

Ni pun bukan nk tunjuk baju or motor baru...but benda baru yang irsyad pakai kat kepala...actually topi tu papanyer punya....kebetulan papanyer sangkut kat cermin...ape lagi posing la dier


ni pose yang paling istimewa ek dari irsyad...tgk la matanyer tu...cair tak???hehehe




Ni kat tempat keja papanyer..kebetulan nk kuar ari ahad n papa p site jap...irsyad tak nk posing coz takut ngan backhoe tu

4 comments:

Ilhamny.com said...

wah, dah besar bdk encem nih dah..
eh, shimah cantik la jersi tu..mahal dak..??bila nak lik klantan lg..nak order satu..hehehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

kak linda..dalam masa terdekat ni tak plan nk balik lagi...nant gtau..tak mahal pun..tak smpi 20 pun kalu yang budak nyer

Nurshuhada Zainon said...

kecik2 dah masuk site. bakal engineer la nih.

Nur Hasyimah Mahasan said...

Insya Allah...hopefully reaeki irsyad murah la