Tuesday, March 16, 2010

Muka seposen je!!!!

Pagi ni nk story skit about my son ni...teringat plak baca blog my fren ni (suliana) story about his son yang dh pandai merajuk n jeles...nk tergelak pun ada coz my son pun memng dh smpi tang jeles n ngajuk ni...if jeles kitorg yang dpt sakit...biasanyer papa dier yang dapat sakit coz kena pukul ngan irsyad...saper suh dok menggatal depan irsyad...dapat la sakitnyer...hehehe

n tang merajuk pun boleh tahan gak budak ni....sekarang ni bila tak kena skit atau sekat je kemahuan dier..mula la merajuk...panggil pun dier ignore je sometimes sembam muka kat lantai..tu la tanda dier protes...

Tang story pagi ni..dier merajuk ngan papa dier coz pagi2 biasanyer dier akan makan scott emulsion dulu b4 p umah babysitter...n ari ni dier ngan cepatnye panjat kerusi....so bila dh settle papanyer suruh la turun...but dier tak nk...n papanyer pun terpaksa la angkat dier turun..so terus dier blah p depan tv...duduk je n wat ignore je bila suruh pakai kasut nk p umah ngasuh....lastly terpaksa la angkt dokong...huhuhu

ni la muka seposen..merajuk pagi td

2 comments:

Nurshuhada Zainon said...

mama ajar ke merajuk tu irsyad? tomey.

Nur Hasyimah Mahasan said...

tak ajar pun...ntah la blajar dr saper ntah...hehehe