Thursday, September 2, 2010

Layan Tag Yang Kesekian Kalinyer

Hi fren..tgh bz2 wat keja boleh la layan blog sekejap2..bukak2 je blog ader org tag la plak...ni kena settlekan dulu nmpaknyer..

Terima kasih kepada sinomosa kerana sudi TAG diriku dan memberi Award kepada blogger yang disayangi..hehehe...jom layanape la soalan2 nk kena settlekan ni...


1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
**
---> petang ni nk wat sambal belacan letak mempelam...mempelam supply by my bos la..nyum nyum nyum...
**
2. Apakah nama samaran anda?
**
---> ape ek..korang raser aper nama samaran untuk aku yg paling cute...if member opis panggil syima,.shimzus pun ader yg panggil gak..ape ntah...if member rapat panggil syim...n now kat umah namaku 'ibu' la untuk irsyad...hehehe
**
3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
**
---> My Parents, My Husband & My Son... i pun sayang diri i..tapi ni dh terlebih...cmne ni???n sayang Allah Yang Maha Pencipta

**
4. Panggilan untuk si dia?
**
---> siapa sidia itu???if my husband 'abang' la..
**
5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa?
**

---> Nak tiru gak la dari sinomosa... iaitu mengharapkan kehidupan rumahtanggaku penuh ngan Kejujuran dan Kepercayaan dari husbandku..dari itu akan terbitnya kasih sayang..bila dia dah kasih sayang pada kita, so kita n family adalah segala-galanya...selain Allah Maha Pencipta
**
6. Blog yang selalu anda lawat?
**
---> Blogs yang selalu update dalam senarai  Blog List aku..(tiru jawapan gak)
**
7. Tagkan kepada 15 blogger
**
---> 15???ramainyer...dh org lain tag...so tag je la yg saper boleh ek
---> zshuhada
---> pinat
---> ina
---> moque
---> tya
---> syikin
---> irma
--->malas dh nk tulis...selamat melayan tag ye kawan2...hahaha

3 comments:

SiNoMoSa said...

thanks sebab sudi layan tag..so award tue bleh simpan eks..

Nur Hasyimah Mahasan said...

samer2 fren

hamzah ian said...

nice