Wednesday, September 1, 2010

Hadiah Buat Irsyad

Seperti yg dh diceritakan b4 this...irsyad dh genap 2 tahun pada 24/8 ari tu...n takde plak aku wat besday party ke or aper2 makan ke..maklum la bulan posa kan..so aku just smpat beli cupcake ntuknyer..n seperti yg telah aku n husband janjikan kitorg memng nk beli sesuatu yg memng dh lama irsyad nk..asal p shopping complex je mest nak benda tu...so alang2 di hari jadinyer yg ke-2 tahun...kitorg setuju la belikan dier....jeng jeng jeng!!!
ni la hadiahnyer..sebuah basikal..yg merah tu motor lamanyer
i'm happy..tq ibu n abah
tapi irsyad lum pandai kayuh lagi..dalam proses belajar lagi

7 comments:

axelida said...

tahniah irsyad dpt beskal baru.. seronoknye dia!

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu la..pagi td siap nk umah ngasuh nk bawak beskal baru..hehehe

Suliana said...

insylah aqil 2 tahun pun nak belikan beskal.. hehe.. suka la tu irsyad ye dapat beskal, tak tido mlm ke??..:-)

Ilhamny.com said...

hepi besday irsyad..sengih kemain dia dpt beskal..

Nur Hasyimah Mahasan said...

sue;malm leh tido..tapi asyik nk main je la selagi tak tido...siap nk bawk g umah ngasuh lagi

kak bell; tq so much..seronok tgk dier happy

Anonymous said...

Waahh..comel beskal die..
Bila g beli beskal nih??

Nur Hasyimah Mahasan said...

baru beli cuti merdeka ari tu