Monday, August 30, 2010

Jemputan Berbuka Part 2

Nampaknyer pas settlle jemputan berbuka kat sunway resort hotel & Spa...ari jumaat n sabtu p bukak puasa kat ampang lak...2 ari p tempat yg samer..jumaat ngan geng2 my opis..n sabtu families la...actually tak plan nk p ngan geng2 opis coz jadual asal ari khamis (ari aku bukak posa ngan geng2 opis hubby)..last minute tukar ari jumaat lak..so jumaat tu takde bertindan ngan maner..so aku setuju la..bukan selalu leh makan ramai2 ngan geng2 opis ni...wpun dh tau my sister dh tempah nk berbuka kat De Palma gak on saturday....

On Friday...
Boleh tahan gak la ramai yg datang...dr JPS je adalah dalam 50 orang kot...aku p ngan my husband, irsyad n bawak my bro (kebetulan ader kat umah)...meja kitorg betul2 bersebelahan ngan stage...so irsyad bukan main suker la...panjat tangga stage..lari sana sini..naik jenuh aku mengejarnya...so makan pun tak seberapa la..lgpun penat kot..tu yg makan biasa2 je..wpun makanan gempak gak la..yg pasti esok masih ader..hehehe

On Saturday
Kali ni tak ramai pun p...just families kitorang je...plus ngan my cousin..semua dalam 10 orang (1 table la)..kali ni kitorg dok betul2 kat tmpat makanan...memang strategik arr...n dh la yg p semua kaki makan la..terutama adik aku n my hubby arr...kali ni aku makan yg tak makan semalam la..tapi tak semua pun..perut besar maner je kan...makan setakat yg mampu je...n kali ni wpun irsyad tak dok diam but tramai yg boleh layan dier...kira aku aman skit la...tq to my sis coz belanja kitorg makan..wpun aku bayar gak...but dier yg bayar lebey..hehehe..enjoy the picture je la ek...
semestinya happy family

nk berbuka ke nk melantak ni!!!!!!
antara yang hadir..my cousin smpi lewat
raja segala makan
kambing panggang kesukaan ramai
yg ni memang sodap
ini la satu family yg kenyang melantak

7 comments:

SiNoMoSa said...

salam syima..

alahai aku terliur laa tgk kambing tuh..hahaha..

Nur Hasyimah Mahasan said...

aku pun terliur..but tak teruja coz aku kan kureng kambing..but diorg ckap raser ok

Suliana said...

dah tahu kat mana tmpt strategik senang nak pilih mknn, tak de la jauh nun disudut.. hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

kebetulan gak..tu pun coz my sis dh request ngan staf hotel masa booking..hehehe

Ilhamny.com said...

frust la aritu xmkn kambing tu..udang pon dpt mkn 1 jek...rasa mcmnak pegi lg jek..

Nur Hasyimah Mahasan said...

2nd day memng leh melantak arr..hehehe

angah said...

wow goat?? my husband liokeeee that he3x

ye r Linda, jom g lg skalik :)