Monday, January 31, 2011

Kunjungan Mengejut Part 2

Bersambung lagi lagi last episode.... so seperti yang dirancangkan ahad my anak buah request nk tgk dinosour lak...so zass ke Pusat Sains Negara..yg kebetulan skrg ni ader Dinos Alive sehingga bulan Mei rasernya... sampi2 saner bukan anak buah or irsyad yg teruja but kitorg yg terpaksa teruja coz 2 org kanak2 tu tak nk lak tgk dinosour...takut n ngeri..irsyad memng tak pandang langsung ler..dh ler dier jenis yg penakut..tgk dinosour gedabak tu lagi la....

pe pun picture below will story everything!!!!

Snap picture dulu b4 masuk tgk dinosour...pintu masuk ni ader aquarium besar
irsyad yg sgt teruja tgk 'fish'
Ikan yg paling besar tu!!!!
1st time nmpak dh meraung irsyad

ni pun meraung takut gak..tggu masa nk lari jer

Aktiviti yg menyeronokkan....khusyuk menconteng

inilah hasilnyer..hehehee

2nd dinosour yg tengah khusyuk nk terkam...hahaha
setelah hilang sedikit ketakutannya
ni la ruper dinosour yg gedabak tu!!!!
sempat lagi main gelongsor...dh tak takut sagt..walhal dinosour tu sebelah je..hehehe

Bila irsyad nk hilangkn sengal2 badan gak...hehehe










4 comments:

Ilhamny.com said...

wah..menariknya... xpenah lg pegi sini..good info..masuk brp RM ek..??

Nur Hasyimah Mahasan said...

masuk RM10 seorang.....budak bawah 4 tahun ke bawah free jer

Suliana said...

main gelongsor suka aje ye :-) bila tutup ni?

Nur Hasyimah Mahasan said...

memng tersangat suker ngan gelongsor...permainan wajib bila p taman...raser tutup smpai mei ni kot..