Sunday, September 9, 2012

Raya n Bezday_Taska Temanku

Assalamualaikum...

After sambutan raya at Ibu Pejabat JKR, Menara PJd...we all dpt jemputan lak dari skool irsyad sabtu semalam...mula2 tu cam tak boleh nk p coz en suami kan keja on sabtu...but mujur kakakku free that day...leh ajak teman melayan irdina...especially time driving la...n adik lelaki pun follow gak

Actually majlis adalah sambutan hari raya n sambutan buzday bagi kanak2 yang lahir bulan Ogos, Sept n Oct...sambutan buzday ni kira sambutan berkala la...so lagi la irsyadnyer bezday kan bulan 8...tu yang raser cam tak ok lak kalu tak p...n cikgu dier lak gtau irsyad akan perform (wat persembahan nyanyi ramai2..tak sabar nk tgk...coz ari2 dok berlatih kat skool n kat umah pun dok nyanyi)...so bila irsyad excited diriku pun aper lagi...hehe

But lain lak jadinya...sampi je skool irsyad mula ngada2..mula nak melekat je ngan diriku n makciknyer..smpi time persembahan dier mula tak nk naik stage....kalu paksa mau nyer meraung la dier...so tak tercapai la hajat nk tgk irsyad perform...masa potong kek pun tak nak naik stage...but terpaksa diriku ada kat sebelah..irsyad ooo irsyad...

Antara jemputan yang hadir....seronok kanak2 wat persembahan..time ni irsyad wat muka tak nk naik stage..huhu

candid from irsyad n irdina

Epy buzday dear irsyad n semua kanak2 yang lahir bulan ogos, sept n oct...

Malam sebelum tu harus la diriku prepare goodies kan untuk budak2 di skool irsyad..sememangnya menjadi kebiasaan ibu bapa akan supply goodies bag untuk kanak2 di skool sempena bezday anak diorg....
Alhamdulillah segalanya lancar..tq pada food yang ku kira besh gak la...cikgu2 skool tu masak sendiri tu...caya lah...

3 comments:

maszmadi said...

ooo irsyad manja lagi yerk, tetiba nak berkepit jerk yerk bila suruh naik stage.. hehe

masz x dapt pi pon open house taska ritu... hubby keje... huhu kalu x, bleh kita jumpa kan...

Suliana said...

apalah irsyad ni spoil je ibu nk tgk dia naik stage .. hehe.. cmna la aqil sekolah nnti.. tak sabar nak tgk dia sekolah pandai itu ini :-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

masz; irsyad memang camtu..kalu ibu dier takde depan mata ok je...n tgk2 gak la..tak nmpk lak aisha

Sue; tu la pasal..semangt berkobar2 nk tgk dier perform...huhu