Wednesday, August 24, 2011

3 tahun sudah

short post today...tok leh nak coret panjang2..nk siapkan urgent work b4 cuti raya...huhu...just nk post HAPPY BESDAY yang ke-3 tahun buat anakanda tersayang..Muhammad Irsyad Nazmi...Alhamdulillah Allah masih panjangkan umur anak ibu dan diberi kesihatan yang baik (wpun skrg ni ader gatal2 badan skit..hopefully cepat ok)...

Ibu harap Allah sentiasa beri anak ibu :-
  • kesihatan yang baik
  • umur yang panjang
  • Dimurahkan rezeki
  • Dilindungi dan dirahmati
  • jadi anak yang soleh, cerdik pandai, bijak dan sentiasa menghormati org lain....
  • dan segala2nya yang baik untuk irsyad
Hadiah????nak aper ek..ibu n abah lum beli lagi ni...nant ibu ek...n besday party ke...wat kat kg la ek sempena rayer ni..lagipun skrg ni puasa..hehe

tak pernah miss kalu p shopping kompleks

suker sgt pau stokin abah dier..stokin sndr tak nk pakai

Nak gak melaram ngan tudung ibu

suker nyer 'tolong' ibu wat kueh....


3 comments:

Suliana said...

happy 3rd birthday irsyad.. moga jadi anak yg soleh ye.. comel pakai stokin ayah tu. hehe..

Nur Hasyimah Mahasan said...

tq aunty sue..pantang stokin abah dier tu..hehe

LidaRahim said...

wish lagi sekalik.. hehe epi BESTday irsyad.. acik ida aminkan semua doa ibu tu.. Insya Allah