Monday, August 15, 2011

Aidilfitri 2011 (part 1)...projek pertama

Salam isnin semua....watpe tghari ni..ader yg seronok coz bonus dh masyuk kan..leh la zass shopping kan..betul tak kak axelida, miss sinomosa....but diriku lum masyuk lagi arr bonus...tak tau naper lambt..huhu..padahal kat opis ni dh masuk dh...kena check esok la..huhu..so tu yg kureng teruja nk kuar tu..lagipun dh plan nk zass ari jumaat ni..ingat nk cuti je..hehehe...

n ni nk story pasl weekend semalm n sabtu..korg watpe ek ari2 minggu ni...sabtu seperti biasa kena dok umah arr...husband kan keja..so kalu nk jalan2 ahad je la...dulu takde yg kecik boleh la ngan irsyad je..but now dok umah lagi baguskan...but ari ahad semalam pun tak g maner2...mls nk kuar...so masa yg ader digunakan sebaik mungkin sambil melayan anak2...so hasilnyer tatkala dok terperap kat umah adalah

ni la projek pertamaku...nmpaknyer kena tambah lagi ni..patutnyer leh penuh ni but kulit popia tu tak ok la..keras je..nk gulung pun pecah ape tah lagi nk simpul...so tgklah kalu ader masa lagi leh wat lagi...ni pun my sister n husband tolong gak la
irdina tgh leka..leh la ibu wat keja kan...tq husband coz tolong layan anak2
ni la latest picture...genap 4 bulan dh

Insya Allah this week sambung lagi...n plan nk wat tart nenas lak ngan kakakku....n biskut lain2 tak wat kot...hehe


8 comments:

aizamia3 said...

ai tetiap tahun buat kuih tunjuk je.. hikhikhik..

Nur Hasyimah Mahasan said...

samer la kiter..yg tak pernah miss tart n popia je la

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

wah, leh wat jual da tu..

Nur Hasyimah Mahasan said...

huhu...tak terjual kak bell..nk makan sndr lum cukup..ni tak tau smpt rayer ke idak ni..irsyad kejap2 ngap je..huhuhu...

LidaRahim said...

ahaks.. tak puas ati lg tadi.. esok kena kuar lg.. hehe

leh bagi resipi tart tak.. .. eh tak yah la bg resipi.. bg jer tart dah siap terus 2-3 balang.. leh ke? heheheheh

Nur Hasyimah Mahasan said...

mak aii..ari2 la jadi tetamu sogo ek..until lik kg..

u nk resipi boleh je..but nk 2, 3 balang tu ops...akan difikirkan..hehe..
i ni wat pun just ntuk umah sndr je..untuk umah mertua kena tempah..huhu

Suliana said...

syima, letak la resepi dan cara2 membuat nya.. klu rajin su nak try buat jugak.. hehe. senang ke nak buat nya? inti apa tu? tak pun, jual la sebalang kat sini.. hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

sue, nak resipi popia ek..nant kiter bg dlm blog ni...nk jual sebalang???hehe....ni pun kena add lagi..biasala buat ntuk 2 family kan..