Monday, May 17, 2010

Enjoy di Cosmic Bowl Midvalley

Wat pe time2 rest kat opis??aku biasa la if takde keja urgent, takde bos 'kacau'..melepak depan pc la...either upload picture dlm picasaweb, check FB or update blog la...hehehe...

So last weekend what plan korang...aku n family takde plan g maner pun..wpun heboh ngan jomheboh kat putrajaya but takgi pun..n niat tu nk p gak but bika pkir2 ngan keadaan malas la plak...mnngu ni kat umah memng ramai la..cam mnggu lepas...ngan my sisters n my brothers...so takkan nk dok umah je kn...nk g mandi manda sungai mls gak coz tak prepare ape2 pun..next time je la...so dekat2 tghari semalam my sister n my bro ajak p main bowling...idea yg menarik gak tu...dh lama tak enjoy ngan bowling ni.. so after zohor p la ampang point but full book la plak...ingt dh mls dh but kesian plak kat my sis tak tercapai hajatnya..so try luck kat Midvalley..actually tak suka sgt kat midvalley coz tmpt gelap, n bising lak tu..but my hubby n my bro ok je..so on je la kat midvalley..

My son pun bukn main seronok nk main gak..but sory ek irsyad...ur time to play belum boleh lagi...layan pic je la ek....

oleh sebab tok leh main bowling..makn je la keja irsyad

          my hubby...ader gaya pro tak???                                                                       my youngest bro ikhwan..gaya maintain je...

   My younger bro..hamdan..ini la gaya juara                                                                tgkla gaya ibu irsyad ni..tmpang main je

              1st game..my hubby menang                                               2nd game dh hampeh..but yg strike tu i la yg baling..hehehe



Nyum nyum....dh lama tak pekena coffee



p/s : cosmic bowl kat midvalley tak sesuai sgt la untuk families....

2 comments:

axelida said...

mmg bagus x pg heboh kat jomheboh tu.. k.ida jejak kaki x sampai 10 minit akak dah ajak husband blk.. sian tgk adelya peluh dah menitik2..

Nur Hasyimah Mahasan said...

diriku memng sntiasa bagus..pilihan sntiasa tepat je...hehehe