Wednesday, May 26, 2010

Pagi Yang Tidak Bermaya

ape kabr semua..hopefully semua shat n semangt nk wat keja..kat opis aku cam tgh semangt nk ber 5S je..coz ari ni ader audit lagi..ohh malasnyer..n sememangnya aku tersangt malas nk datg opis ari ni...ngantuk n letih semua ader....apsl ni ek..wat ape mlm tadi???tak wat aper pun but my son terjaga dr tido around 2pm..n tak nk tdo dh...aku bagi nenen ingt dier nk tdo dh..but still tak boleh tido gak...maybe panas sgt ke...dh pindh kuar dr bilik baring tilam kat luar pun still taknk tido gak...apa yg tak kena ni...perut ok je....aku bg nenen lagi dier tak nk plak...dier mintak 'cucu' that's means nk botol la tu..x puas ke susu ibu ni....maybe kot coz susuku pun dh tak serancak mana..n irsyad pun dh 1 tahun 9 bulan....n aku bg botol dh kenyang still tak nk tido gak...mujur la dier tak nangis cuma dh tak ngantuk kot..but ibu n papanyer ngantuk ni...huhuhu...

Lastly aku n papanyer biar je dier main sorng2 dlam samar2 cahaya...dier dok godek2 handset aku...n nk tgk tv la...but aku tutup suis la tv tu..if bukak lagi tak tido dier...aku n husband dh terlena (wpun tak lena sgt..buy my husband khusyuk je tido nyer)....n jap2 mata aku tgk dier wat aper...dok godek2 mainan dier la...n aku raser around kul 4 lebih baru dier p manja2 ngan aku nk tido...tepuk2 jap lena la dier....n aku pun baru leh tido..but kul 5.30 nk kena bgun dh..siap2 nk p keja lak...n disebabkn mengantuk terlajak smpil 5.45 baru bangun mandi...mujur tak perlu iron baju..pakai je yg tak perlu diiron...n wpun irsyad tido lmbt but dier still boleh bangun awal (kul 6 pgi) ngan bersemangt n tak ngantuk pun...aku yg terlebih ngantuk ader la...
Gambar sekadar hiasan

4 comments:

Suliana said...

sian ibu nye :-) aqil pun sama, kalau terlajak waktu tido, memang dia tak blh tido.. bapaknya dah lena kroh kroh kroh dah..hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

itu la..nk wat cmne..nk tak nk ibunyer gak yang kena layan

SiNoMoSa said...

huhu itulah pengorbanan ibu kan..
tak sabor lak nak rasa saat tue haha

Nur Hasyimah Mahasan said...

Insya Allah syim..saat tu akan tiba jua..amin