Tuesday, May 29, 2012

Nakal yer

Assalamualaikum....

Dh hari petang n mata tak tau nape ngantuk sgt...boleh tak nk zzz jap en bos???en bos tgh meeting kan...hehe

Tghari tadi singgah skool irsyad jap..actually nk ambik barang coz lupa pagi tadi...tumpang barang dlm beg skool dier...n kebetuln tgh lunch hour sembang jap ngan my sis smbil melayan keletah baby2 comel kat taska tu...n my sis gtau la pagi td my son irsyad nangis...naper lak??dh lamer tak dengar dier nangis kat skool kecuali kalu dier tak shat...rupanyer2 kena marah ngan cikgu coz tak nk beratur masa nk masuk kelas...irsyad ooo irsyad...naper la nakal sgt kamu ni yer...n bukn dier sorg lak tu ader geng yang tak nk beratur..yg sememngnya my sis gtau geng2 dier tu memng jenis yg asyik kena marah je ngan cikgu...blaja rajin but kureng dengar ckp skit.....terutama kalu dh tgh syok main memng larang pun tak nk dengar....

n ni bukn sekali dua diriku dgr irsyad kena sound ngan cikgu coz tak nk dengar ckp....n seperti biasa smpi umah kena warning la ngan abah dier...n gak dier leh janji tak nk wat lagi..nk dengr cakap cikgu...but lama2 dier wat lak...huhu

n bila sembang ngan cikgu dier memng cikgu dier gtau camtu la irsyad ni...kalu tgh main memng tak dengr cikgu dier larang....pulak tu ader geng...n dh la manja..pantang kena marah mest nangis...huhu

But kalu bab belajar dier ok lak..takde la nk ngelat2....suma cikgu suh buat dier buat je....


irsyad ooo irsyad...nakal ye kamu ni...n ni la cousin dier yang sama umur tu...n lagi ganazzz orgnyer wpun gugurl..
irysad dengar ckp cikgu tau...

4 comments:

maszmadi said...

huhu budak tengah membesar mmg asik nak main jerk kan..... tapi irsyad rajin belajar x per la, cuma kena selalu kontrol jerk kan...

::CIK LYNN:: said...

nti dh bsar2, xda la nkal2 dh kot...=)

Nur Hasyimah Mahasan said...

Tu la...dier memng jenis x duk diam...nk tgk dier diam time tdo je la...huhu

Nur Hasyimah Mahasan said...

Harap2 cmtu la