Thursday, May 31, 2012

Selamat Ulangtahun Perkahwinan

Assalamualaikum...

Di hari khamis yang tenang ni special wishes to my hubby n gak buat diri sendiri coz dengan izin Allah perkahwinan kami menjangkau tahun yang ke-5...moga Allah memberkati ikatan suci ini ke akhir hayat kami....

Orang ckp kahwin n anak ni rezeki kan....so jom nk review skit sepanjang perkahwinan kami...

2006 - bertunang (diriku still keja swasta)...husband pun samer la
2007 - nk kahwin 31/5 (Alhamdulillah dpt tawaran keja gomen but jawatan kontrak..but kena tangguh seminggu coz masa lapor diri tu time kenduri...hehe), hujung tahun lak dpt tau preggy
         - n tq to company en hubby coz bg bonus we all nk kahwin
2008 - rezeki berganda (dpt post jawatan tetap bulan april... n 1st baby irsyad nazmi selamat dilahirkan)
         - masa irsyad lahir gak en hubby dpt new job..but still swasta...n job tu smpi sekarang....
2009 - of coz dh sah jawatan...n Alhamdulillah berkat tunjuk ajar bos dapat la APC...
2010 - rezeki lagi...preggy lagi...
2011 - Alhamdulillah 2nd bb Nur Irdina Alisha selamat dilahirkan...
         - rezeki makin bertambah (naik pangkat)
2012 - Moga dpt dok umah baru b4 puasa ni...coz dh penat bayar interest start beli on 2009...n bulan lepas dh start bayar installment...wpun baru buln ni dpt kunci..huhu
        - n moga tahun ni leh confirm J44

Tempoh 5 tahun memng bukn tempoh yang lama....n bukan satu tempoh yang membolehkan diriku mengenal hati budi en hubby sepenuhnya...coz diriku akui masih lagi dlm proses mengenali tingkah lakunyer...sikapnyer...n segala macam mengenai diri en hubby

Sempena 5 tahun ni (mlm nanti baru cukup coz ijabkabul tepat jam 9.30 mlm kan sayang...hehe), sayang ingin ucapkan terima kasih banyak2 pada insan yang bergelar suamiku (Mohd Asri Bin Tahir) coz sudi menjadi suami yang terbaik buat diri ini...terima kasih kerana tahan melayan karenah diriku yang of coz en hubby tahu cmne kan...pasang surut perangaiku...emosiku...hehe

Saat diraikan.....

pelengkap kehidupanku

ours....Alhamdulillah
Terima kasih juga coz menjadi bapa buat irsyad n irdina...dan tersangat mengambil berat segala keperluan kami...segala yang abang lakukan hanya untuk diri ini n anak2....memang besar tanggungjawab abang sebagai suami, bapa...n sayang tahu abang dh cuba yang terbaik untuk kami sekeluarga...

Tak banyak yang sayang ingin luahkan dalam coretan ni...cuma apa yang sayang harapkan adalah abang terus menjadi suami pada sayang, abah buat anak2 kita....teruskan membimbing kami hanya kerana Allah...n yang pasti mendoakan agar ikatan suci akan sentiasa dilindungi, diberkati oleh Yang Maha Pencipta...

6 comments:

Qaseh Gifts said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan - semoha sentiasa dalam lindungan dan keberkatanNya

Nur Hasyimah Mahasan said...

Terima kasih...ameen

Pka Rahim said...

hi. jom join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pka-rahim-ada-lagu-tu-best-ke.html

tq :))

fiza arshad said...

epi anniversary dear sis :)
smga bahgia sokmo, amin :)

::CIK LYNN:: said...

happy anniversary...semoga kekal bhgia slmanya... :)

maszmadi said...

baru dapat jenguk hari ni.....
happy anniversary syimah n husband... moga kehabagiaan sentiasa mengiringi kalian berdua, eh berempat..... ameen