Tuesday, May 22, 2012

Si abang n si adik

Assalamualaikum...

kali ni nk story about anak2 ibu yang semakin membesar ni..nmpknyer keserasian semakin terjalin...n nmpknyer si adik mula berperangai cam si abangnyer....huhu

dua2 memang minat mainan ni....smpikan nangis2 tak nak bangun..huhu
sorang main sorang lagi mest nk main gak...so sila pastikan kalu nk main benda ni mest ader banyak..kalu tak sila la berebut yer..huhu
sorang naik basikal...yg past sorg lagi nk gak...seronok tgk diorg ni....


ni saper punya????adik n abg samer je...if dua2 tak main tak de la nk mainnyer..but if sorg pegang yg sorg lagi mest nk gak.....kalu tak dpt nangis gak ler..yg past si adik terpaksa la mengalah coz si abng past nk menang...huhu


Banyak lagi sbnrnya yang dh samer 2 beradik ni....mainan pun si adik dh terikut ngan mainan si abng...dh jadik main barang2 lelaki dh...lgpun en hubby kureng skit nk beli barang2 pompuan ni especially anak patung, bear...maybe dier kurang suker kot...

Bab makn2 pun dh boleh kongsi2 dh..aper yg abg makn itu la yg si adik nk...so diriku bg je la try skit...n si adik bukannyer kuat makn pun...asal leh merasa ok la tu...n si abg pun akan teruja gak bila tgk si adik makn..especially bubur si adik..biasanya si abng yg makan lebey...hehe


2 comments:

maszmadi said...

hah dah macam kembar lain taun la palk.. haha, lepas ni kalu nak ape2 kena ada dua la yerk...

Nur Hasyimah Mahasan said...

tul tu...asyik berebut je keja nyer..hehe